Leentip

Per bank zitten er grote verschillen in het bedrag dat u kunt lenen en onder welke voorwaarden. Vergelijk daarom verschillende kredietaanbieders en maak de beste keuze.

Leentip

Als u snel geld geld nodig heeft voor uw bedrijf is een zakelijke lening een goede optie. Het papierwerk is vaak snel rond waardoor u binnen korte tijd beschikking over de lening heeft.

Zakelijke lening & zakelijk krediet

Heeft u als ondernemer wat meer financiële ruimte nodig, of wilt u de mogelijkheid hebben om wat extra geld te kunnen investeren? Dan is een zakelijke lening iets voor u, deze manier van lenen biedt veel voordelen. Ook voor starters kan een zakelijke lening een uitkomst zijn. Klik hier voor een vrijblijvende offerte!

Voordelen van zakelijke lening

Zakelijk krediet is vaak zeer voordelig voor uw bedrijf, vaak betaalt u weinig rente en is het niet verplicht om de lening periodiek af te lossen. Daarnaast worden er weinig zekerheden gevraagd, dit maakt dat u bijna zeker weet dat u in aanmerking komt voor een zakelijk krediet. Ook is een zakelijke lening vaak snel geregeld, en kunt u daardoor snel van het geld gebruik maken. Dit maakt een zakelijk krediet ideaal als je even krap zit en snel geld nodig hebt, of als je een grote investering wilt doet die zich later terugbetaalt. Met de winst die u in de toekomst gaat maken met uw onderneming met behulp van de lening, kunt u dan het geleende bedrag eenvoudig terugbetalen, zonder het te voelen in de portemonnee

Starters

Vooral voor beginnende ondernemers kan een zakelijke lening net dat duwtje in de rug zijn wat net wat meer mogelijkheden biedt. Voor starters zijn er bij veel aanbieders ook extra voordelen wanneer je voor een zakelijk krediet kiest, vaak betaal je minder rente en zijn de voorwaarden gunstiger. Maak een goed ondernemersplan en stap naar een bank die gunstige voorwaarden biedt. De kans is groot dat je zakelijke lening vlot geregeld wordt en dat je direct met een behoorlijk startkapitaal aan de slag kunt.

Investeer in uw onderneming

Maar ook voor ondernemers die al wat langer aan de weg timmeren kan een zakelijk krediet een stap in de goede richting zijn. Die bedrijfsauto die u al zolang wilde kan bijvoorbeeld worden aangeschaft, of er kan geïnvesteerd worden in de nieuwste apparatuur, waardoor u zich kunt onderscheiden van uw concurrenten.

Los het zakelijk krediet pas af wanneer het u uitkomt

Prettig aan een zakelijk krediet is dat de lening niet meteen hoeft te worden terugbetaald. Een investering terugverdienen en winst gaan maken duurt soms een aantal jaar. Met een zakelijke lening hoeft u zich hier niet druk om te maken, betaal de lening terug wanneer dat u uitkomt.

Zakelijk krediet vergelijken

Klinkt een zakelijk krediet u als muziek in de oren, en bent u benieuwd naar de voorwaarden die verschillende aanbieders hanteren? Ga dan naar de pagina Zakelijk krediet vergelijken en vergelijk de verschillende geldverstrekkers. Ontdek met behulp van deze tool eenvoudig welke aanbieder voor u het gunstigst is en maak vandaag nog een afspraak.