Overzicht soorten leningen

Doorlopend krediet

Een doorlopend krediet is een krediet waarbij u de beschikking heeft over een bepaald vooraf afgesproken bedrag. U bent vrij om tot de maximale limiet van het doorlopend krediet geld op te nemen… (Lees meer over het doorlopend krediet)

Persoonlijke lening

Een persoonlijke lening is een lening waarbij u na het tekenen van het contract het leenbedrag in zijn geheel op uw rekening krijgt gestort. De persoonlijke lening is in tegenstelling tot het doorlopend krediet niet… (Lees meer over de persoonlijke lening)

Autolening

Een autolening is bedoeld als financiering van de aankoop van een (voor u) nieuwe auto. De autolening is vaak hetzelfde van karakter als de persoonlijke lening… (Lees meer over de autolening)

WOZ krediet

Het WOZ krediet is een krediet die bedoeld is voor eigen woning bezitters, dit krediet lijkt veel op het doorlopend krediet en moet niet verward worden met een tweede hypotheek… (Lees meer over het WOZ krediet)

Krediet op betaalrekening

Een krediet op betaalrekening is een kredietfaciliteit die gekoppeld is aan uw bankrekening. U kunt tot een bepaald vooraf afgesproken bedrag rood staan op deze rekening… (Lees meer over het krediet op betaalrekening)

Creditcard

De creditcard is een pas waarmee u kunt betalen op krediet tot maximaal de afgesproken limiet op de creditcard. De betalingen die u doet met de creditcard worden achteraf verrekend… (Lees meer over creditcard)

Uitgestelde betaling

Veel winkels bieden tegenwoordig uitgestelde betaling als u bij hen een product koopt. Zij geven u de mogelijkheid om het product direct mee te nemen en pas later te betalen, bijvoorbeeld over 2 jaar… (Lees meer over de uitgestelde betaling)

Verzendhuiskrediet

Een verzendhuiskrediet is een krediet dat wordt verstrekt door verzendhuizen zoals Wehkamp, Otto, Neckermann, H&M etc. Zij geven u met dit krediet de mogelijkheid om aankopen bij hen te doen vanuit… (Lees meer over het verzendhuiskrediet)

Minilening

Enkele dagen voor uw loon wordt gestort heeft u 250 euro nodig voor een nieuwe smartphone.  Uzoekt een kleine lening voor een reis die u nadien terugbetaalt?  Iedereen… (Lees meer over minileningen)

Zakelijk krediet

Heeft u als ondernemer wat meer financiële ruimte nodig, of wilt u de mogelijkheid hebben om wat extra geld te kunnen investeren? Dan is een zakelijke lening… (Lees meer over het zakelijk krediet)

Geld lenen zonder bank

Wil je geld lenen voor een grote uitgave of heb je gewoon wat extra bestedingsruimte nodig? Waarom zou je nog naar een traditionele bank gaan? Geld lenen zonder bank… (Lees meer over geld lenen zonder bank)