Minileningen vergelijken

Minileningen zijn zeer gegeerd in Nederland. Deze minileningen laten u toe om een klein bedrag te lenen op korte termijn.  Een beter overbruggingskrediet vindt u niet.  Door nieuwe regels en wetten zijn er minder aanbieders op de markt.  Deze aanbieders houden zich aan strenge regels en worden nauwgezet opgevolgd door de Autoriteit Financiële Markten(AFM).

Bij het afsluiten van een minilening doet u er goed aan om de aanbieders met elkaar te vergelijken.  Het resultaat van uw vergelijking zal verrassend zijn!

Correcte vergunning

Begin uw vergelijking steeds bij de vergunning van de aanbieder.  Elke aanbieder van minileningen is verplicht een vergunning aan te vragen bij de AFM.  Om deze vergunning te ontvangen moet de aanbieder aan strenge regels voldoen.  Deze regels zijn zo ontworpen dat ze u maximaal beschermen.  Het aanbieden van minileningen zonder vergunning is niet toegestaan.  Contacteer de AFM als u twijfelt aan de vergunning of de aanbieder zonder vergunning werkt.

Bespaar op de kosten

Een minilening heeft een looptijd van maximaal 21 dagen.  Vanwege deze beperkte looptijd betaalt u geen interesten op het geleende bedrag.  Wel worden dossierkosten aangerekend.  Deze kosten dienen om uw kredietaanvraag te onderzoeken en hopelijk goed te keuren.

Een sneller vergelijking van de aanbieders leert dat de kosten regelmatig verschillen.  Vergelijk de aanbieders van minileningen en u bespaart tientallen euro’s op de dossierkosten.  Bij het afsluiten van verschillende minileningen bespaart u meer dan 100 euro.  Het enige dat u hiervoor moet doen is kritisch vergelijken.

De reputatie van de aanbieder

Ook qua service verschillen de aanbieders.  De juiste aanbieder kiezen bespaart u veel tijd en moeite.  Op het internet vindt u verschillende beoordelingen van de aanbieders.  Deze beoordelingen worden geschreven door klanten van de aanbieder.  Deze beoordelingen zijn goud waard, omdat u onmiddellijk kunt lezen of ze een goede service bieden.

Regelmatig is de aanbieder met de beste service ook de voordeligste.  In dat geval maakt u twee keer winst door lage kosten en de goede klantenservice