Disclaimer

Ons doel is om u zoveel mogelijk betrouwbare en up-to-date informatie te verschaffen over de verschillende krediet- en leenvormen die er zijn. Wij zijn erg zorgvuldig in het verzamelen van de juiste informatie. Hiervoor hebben wij de juiste kennis en ervaring in huis. Dit neemt niet weg dat bepaalde artikelen en informatie op Kredietverstrekker.com onjuist of zelfs geheel onvolledig kan zijn. Op geen enkele wijze aanvaarden wij op enige wijze aansprakelijkheid hierover.

Geen adviserende rol

Zoals wij hierboven al vermeldden: Kredietverstrekker.com verstrekt louter informatie over verschillende krediet-en leenvormen. Wij geven u nooit advies en hebben ook nooit de intentie dit te doen. Mocht u twijfels hebben aan de juistheid van onze informatie, zoekt u dan contact met een adviseur die beschikt over de juiste vergunningen. Neemt u op basis van onze artikelen en informatie een beslissing, dan is dit geheel voor uw eigen risico en aanvaarden wij op geen enkele wijze enige aansprakelijkheid.

Onze partners

Op Kredietverstrekker.com kunnen links staan die leiden naar externe websites. Wij zijn niet verantwoordelijk voor alle inhoud van deze websites.